IJsjes Cakepops

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-07-2014
  • IJsjes Cakepops

    IJsjes Cakepops

    IJsjes Cakepops

Wie heeft er zijn in een ijsje? Maak deze leuke cakepop in een ijshoorntje. Een roze 'aardbeiensmaak' cakepop ijsje met chocodip en gekleurde snoepjes. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
voor de cakepops:
1 pak Dr. Oetker Compleet pakket voor Cakepops
30 g margarine
1 ei (m, op kamertemperatuur)
voor decoratie:
1 beker Dr. Oetker Choco Dip wit
stift Dr. Oetker CupCake Kleurstofstiften rode stift
10 oubliehoorntjes (kleine ijshoorntjes)
1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 flesje Dr. Oetker Disco
1 doosje Gekleurd chocosnoepjes 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bak de cakepops volgens de aanwijzingen op de verpakking of maak ze met behulp van cake en MonChou zoals beschreven staat op http://www.oetker.nl/recepten/cakepops/ en zet ze daarna even in de koelkast. Verwarm de chocodip wit en voeg er enkele druppels rode kleurstof aan toe en roer goed door tot er een egale roze kleur ontstaat.
Elektrische oven: 180°C
Heteluchtoven: 160°C
Inclusief: Midden
Baktijd: 15 - 17 Min.
2. Maak onderin het hoorntje een gaatje zodat straks het stokje van de cakepop er doorheen past. Doop de cakepop in de chocodip, laat niet uitlekken
3. Laat de cakepop van bovenaf in het hoorntje zakken, het stokje komt door het gaatje aan de onderkant heen. Doordat er veel chocodip op de cakepop zit, loopt deze dan een beetje over de rand. Zo niet, dan kun je altijd met een lepeltje wat extra chocodip op de randen doen. Zet ze daarna een kwartiertje in de koelkast.
4. Verwarm nu ook de bruine chocodip. Haal de cakepops uit de koelkast en laat een klein beetje bruine chocodip van bovenaf op de cakepop druipen. Doordat de cakepop koud is loopt de bruine chocodip niet zo ver uit. Strooi daarom voordat de chocodip hard wordt de discodip erop.
5. Plak een chocosnoepje tussen de discokorrels op de cakepop.
Veel bakplezier met het recept IJsjes Cakepops Recept.
 Ga voor meer tips en inspiratie naar www.oetker.nl Wie heeft er zijn in een ijsje? Maak deze leuke cakepop in een ijshoorntje. Een roze 'aardbeiensmaak' cakepop ijsje met chocodip en gekleurde snoepjes. 

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten