1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Paleo Pecannotenkoek

Paleo Pecannotenkoek

  • Internationaal, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-07-2014

Ingrediënten 4 personen


50 gr. kokosbloesemsuiker
50 gr. appelstroop
120 gr. amandelmeel
150 gr. boekweitmeel
5 gr. arrowroot
130 gr. roomboter of kokosvet
10 gr. chiazaad geweekt in 90 gr. water



De paleo versie van een Pecan Pie naar een idee van Els Zoutendyk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereiding:
Hiermee maak je het deeg voor de bodem; verdelen over bakblik en bakken op 175 graden, 20 min.Terwijl dit in de oven staat:
100 gr. kokosvet smelten en mengen met 120 ml honing, 3 el kokosroom en 300 gr. pecannoten.
Verdeel dit mengsel over de inmiddels gebakken bodem.
Plaats terug in de oven en bak nog 25 min.

Bron

Http://www.oerkrachtvoedingsadvies.nl/ Van Els



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mirjamjose


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mirjamjose
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top