1. Home
  2. Recepten
  3. Gehaktballetjes in champignonsaus

Gehaktballetjes in champignonsaus

Door: h_zeevaarders

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-07-2014

Ingrediënten 4 personen


300 Gr. Sperzieboontjes
1 rode paprika
250 Gr. Champignons
pond gehakt peper zout
1 ei
paneermeel
1 doosje champignonsaus



Lekker met tagliatelle of frietjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng het gehakt met peper en zout, het ei en het paneermeel en draai hier gehaktballetjes van ter grootte van een walnoot.

braad de gehaktballetjes aan.

maak ondertussen de sperziebonen schoon en kook deze kort voor.

snijd de paprika in repen en de champignons in schijven.

neem de gehaktballetjes uit de pan, en fruit in hetzelfde vet de paprika en de champignons aan. Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing en voed deze dan samen met de boontjes toe. Gehaktballetjes erbij voegen en eventueel met de tagliatelle opdienen.

Bron

Mag



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van h_zeevaarders
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top