1. Home
  2. Recepten
  3. Wentelteefjes
  4. Stokbrood wentelteefjes

Stokbrood wentelteefjes

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-2014

Ingrediënten 2 personen


-half stokbrood
-3 eieren
-300 ml melk
-zakje vanillesuiker
-flink kaneel
-(room)boter om in te bakken
-garnering naar keuze (bijv. stroop en poedersuiker)


Verder heb je nodig


Beslagkom, garde, koekenpan


Stokbrood wentelteefjes
Stokbrood wentelteefjes
Stokbrood wentelteefjes
Stokbrood wentelteefjes

Op vakantie in Frankrijk ontstond dit recept van wentelteefjes van overgebleven frans stokbrood. En terug van vakantie maak ik deze ook in NL met grote regelmaat. Na iedere bbq wordt er de dag erna standaard gesmuld van deze "franse" wentelteefjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het stokbrood in plakjes. Klop de eieren los in de melk met de vanillesuiker en flink kaneel. Leg een aantal plakjes brood in het beslag en verhit ondertussen wat boter in de pan. Haal de doordrenkte stukjes brood uit het beslag en bak deze aan beide zijden bruin in de pan. Ga door tot het brood op is.
Serveer met poedersuiker en stroop.
Bon appetit!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sandra_db


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sandra_db
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top