1. Home
  2. Recepten
  3. Kalfssaucijsjes uit de oven

Kalfssaucijsjes uit de oven

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-2014

Ingrediënten 4 personen


3 pakjes kalfsworstjes, Klontje boter, 1 bosje worteltjes, 500 gr roseval, aardappeltjes, 1 zakje stoneleeks, 200 gram meiknolletjes, 4 takjes thijm, 2 takjes rozemarijn, 3 dl kalfsjus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 175 graden. Aardappel in de lengte doorsnijden en met wat olijfolie besprenkelen. In een ovenschaal ca. 30 min in de oven op 175 graden. Ondertussen de kalfsworstjes in de boter snel rondom bruin bakken, op een bord leggen. Worteltjes schillen en in stukjes snijden van ca 4 cm, even in kokend water blancheren en direct koud spoelen. Stone leeks ook blancheren en direct koud spoelen. Nu de worstjes, meiknolletjes, wortel en Stone leeks, tijm, rozemarijn in de ovenschaal met de roseval aardappeltjes doen. Nog 30 minuten in de oven plaatsen 175 graden. Uit de oven halen en overgieten met kalfsjus.

Serveertip

Lekker met een Italiaanse rode wijn



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top