1. Home
  2. Recepten
  3. Kalfsribeye met peultjes

Kalfsribeye met peultjes

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-2014

Ingrediënten 4 personen


4 kalfsrib-eye van ca. 150 gram, 500 gram peultjes, boter, zout en versgemalen peper, tarwebloem, suiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de peultjes in ruim water beetgaar. Laat ze uitlekken in een vergiet en bestrooi ze licht met suiker. Doe de peultjes in een schaal en houdt ze warm. Bestrooi de kalfsrib-eye aan beide zijden licht met bloem en peper. Bak het vlees kort aan beide zijden bruin. Doe naar smaak zout op het vlees.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes! Tip: ipv peultjes kun je ook sugarsnaps gebruiken



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top