1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Risotto
  5. risotto met champignons

risotto met champignons

  • Aziatisch, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-07-2014

Ingrediënten 4 personen


350 fram lassie rijke roerbak risotto
40 gram roomboter
1 ui
100 gram champignons 
500ml kippenbouilon 
60 gram geraspte parmezaanse kaas
3 eetlepels creme frache
50 gram bieslook



risotto met champignons
risotto met champignons

Recept over risotto

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Room boter verwarmen. Uitje en champignons snipperen laat hier in rustig bakken.Vervolgens de rijst  risotto  toevoegen en laat het 1 minuut mee smoren. 400 ml. bouillon in twee keer er langzaam al roerend doormengen en  zachtjes 4 minuten laten garen.Breng de  risotto op smaak met zout en peper en  voeg desgewenst nog extra bouillon erbij voor de smeuïgheid. Schep de helft van de Parmezaanse kaas en crème fraîche door de rijst. Garneer  het tenslotte met rest Parmezaanse kaas en bieslook

Bron

risotto



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jannesbijlsma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jannesbijlsma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top