1. Home
  2. Recepten
  3. Goedkope en snelle keuken
  4. Gevulde eieren
  5. Gevulde eieren

Gevulde eieren

Door: maran

  • Goedkoop en snel, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-06-1999

Ingrediënten 8 personen


4 eieren, 25 gr zachte boter of margarine, 2 el yoghurtmayonaise, zout, peper, ingredienten volgens recept (zie gevulde eieren met kaas/pate/mosterd/groene kruiden/tomatenpuree/zalm).


Verder heb je nodig


Spuitzak (met gekartelde spuitmond).


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren in 10 min hard koken. Laten schrikken en pellen. Laten afkoelen.

Bereidingswijze

Eieren in lenge halveren. Eventueel van onderkant dun plakje afsnijden, zodat eihelften goed blijven staan. Boven kom dooieres eruit wippen. Met vork fijnprakken. Boter en mayonaise erdoor roeren. Ingredienten volgens recept toevoegen (zie gevulde eieren met kaas/pate/mosterd/groene kruiden/tomatenpuree/zalm). Op smaak brengen met zout en peper. Dooiermengsel overdoen in spuitzak (met gekartelde spuitmond). Hiermee eiwithelften hoog opspuiten. Tot gebruik in koelkast zetten.

Serveertip

Serveren op een bedje van groene rauwkost, b.v. tuinkers, sla, veldsla of jonge blaadjes spinazie.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maran
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top