1. Home
  2. Recepten
  3. Ierse keuken
  4. Ierse runderbrochette met korianderpesto

Ierse runderbrochette met korianderpesto

  • Iers,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-06-2014

Ingrediënten 4 personen


600gr Ierse lendenbiefstuk
 4 el olijfolie
 300 g (verse) pasta
 zout /peper
 1 bosje koriander
 2 tenen knoflook
 60 g Parmezaanse kaas
 50 g pijnboompitten
 6 el olijfolie
 1 blokje groentebouillon



Ierse runderbrochette met korianderpesto
Ierse runderbrochette met korianderpesto

Deze zelfgemaakte pesto maakt deze malse spies helemaal af!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in stukken en kruid de stukken met zout, peper en olijfolie.
2. Maak de pesto door de koriander, knoflook en Parmezaanse kaas te mengen met de pijnboompitten en de olijfolie.
3. Kook de pasta in water met het groentebouillonblokje, giet de pasta af en meng een deel van de pesto er doorheen.
4. Rijg de stukken vlees aan de spiesen en braad ze in de boter.
5. Haal ze door de resterende pesto en serveer ze met de warme pasta.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top