1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. Kruidige wraps met forel, paprika, geitenkaas

Kruidige wraps met forel, paprika, geitenkaas

Door: Fressnapf

  • Vis, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-06-2014

Ingrediënten 2 personen


4 tortillas
250 gr gerookte forel filets (2 pakjes)
300 gr zachte geitenkaas (2 bakjes Chavroux)
4 geroosterde rode paprikas, pot
30 gr verse dille
Rasp van 1 citroen (zest)
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout


Verder heb je nodig


Pan, snijplank

Kruidige wraps met forel, paprika, geitenkaas
Kruidige wraps met forel, paprika, geitenkaas

Nog een hele lekkere, gezonde en snelle wrap versie die hier razend populair is. Klaar in 15 minuten dus ideaal bij de buis of als er bezoek is. Het blijft leuk fingerfood en past ook prima in een tapas avondje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de geitenkaas (2 bakjes van Chavroux) met de geraspte citroenschil en fijngehakte verse dille. Breng op smaak met peper en zout. Maak tortillas warm en leg op een plank. Smeer het geitenkaas mengsel erop. Snijd rode geroosterde paprika in reepjes en verdeel ze over elke tortilla. Leg daar gerookte forel filet op en rol elke tortilla stevig op. Snijd dan elke tortilla in 7 gelijke stukken en leg op een vierkante schaal. Gelijk opeten want is te lekker om te laten liggen.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top