1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Traditionele spaghetti aglio e olio

Traditionele spaghetti aglio e olio

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-06-2014

Ingrediënten 4 personen


400 gr spaghetti
5 teentjes knoflook
1 bakje bladpeterselie
1 dl olijfolie extra vierge



Traditionele spaghetti aglio e olio
Traditionele spaghetti aglio e olio

Voedingswaarde per persoon:
71 gr koolhydraten/579 kcal/27 gr vet/12 gr eiwit

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng in een ruime pan water en een theelepel zout aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook de pasta in ca. 10 min. gaar. Roer af en toe. Klop de knoflook, peper en peterselie door de olie. Giet de pasta snel af in een vergiet en doe direct terug in de pan (de pasta moet zo heet mogelijk blijven). Roer er de gekruide olijfolie door en breng het gerecht op smaak met een beetje zout.  Verdeel de pasta over diepe borden. Strooi er eventueel een beetje Parmezaanse kaas overheen.

Bron

Www.jumbosupermarkten.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top