Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-06-2014
  • Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

    Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

    Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

Soort:
Hoofdgerecht



 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen


Ingrediënten

800 gram kruimige aardappels
1 kilo ijsbergsla of andijvie
100 gram jonge kaas in dikke plakken
100 gram magere spekblokjes
1 deciliter melk
Scheutje vloeibare margarine
Zout en peper
3eetlepels pittige mosterd

 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze





Bereiden

De aardappels worden in ongeveer 20 minuten in ruim water gaar gekookt.
Laat de aardappels uitdampen.
De sla wordt schoon gemaakt en fijn gesneden.
De kaas wordt in blokjes gesneden.
De spekblokjes worden in een koekenpan uitgebakken.
De aardappels worden met de melk en een kneepje vloeibare margarine tot puree gestampt.
Breng de puree op smaak met zout en peper.
Voeg de sla, mosterd, kaas en spek toe.

Bron

Zuivelhoeve Almelo

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten