Slaphakskeentjies

  • Afrikaans, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-06-2014
  • Slaphakskeentjies

    Slaphakskeentjies

    Slaphakskeentjies

Lekker bij bbq of ook heerlijk met kerriezult.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon

1 kg kleine gepelde uien
250 ml water
125 ml azijn
140 g suiker
5 ml mosterdpoeder
zout
15 ml boter
1 ei geklutst
15 ml maïzena 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


1. Kook uien op zacht vuur tot ze gaar en zacht zijn, maar nog wel de ui vorm behoud.
2. Laat uien uitlekken en doen in een serveerschaal met een randje.
3. Meng de water, azijn, suiker, mosterdpoeder, zout, boter, ei en maizena en breng langzaam aan kook en verdeel saus erna over gaar uien.

Bron

Zuid-Afrika

Serveertip

Tot 1 week in koelkast te bewaren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten