Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Vis, Feestmaaltijd
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-06-2014
  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

  • Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

    Supersnelle wraps met verse tonijn spread (WK2014)

Ook deze lauwwarme wrapjes gaan heerlijk samen bij het voetbal kijken. Gezond, voedzaam en snel klaar. Hapt heerlijk weg bij de buis en helemaal als oranje woensdag weer wint! Combineer met andere wrapjes en/of extra salade.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 tortillas
200 gr tonijn (uitgelekt)
1 grote rode ui
2 stengels bleekselderij
2 hardgekookte eieren, gepeld
1 el vers gesnipperde dille
3 el halvanaise of magere yoghurt of combi
bosje lente uitjes, ringen
1 zakje gemengde salade, ijsberg, veldsla/ijsberg/baby spinazie
Vers gemalen zwarte peper
zeezout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
RVS schaal, snijplank, pan

Bereidingswijze

Snijd stengels bleekselderij fijn, snijd hardgekookte eieren in dunne plakjes en snipper, maak rode ui schoon en snipper fijn. Snipper lente uitjes en leg apart. Neem een RVS kom, doe de tonijn erin en prak fijn, voeg de fijngesnipperde  bleekselderij,  ui en eieren toe. Doe halvanaise of yoghurt erop en meng goed door elkaar. Proef en breng op smaak met zwarte peper en een snufje zeezout. Maak elke tortilla warm in de pan, leg op een grote snijplank. Verspreid er eerst de gemende slamelange ove en een beetje lente ui, dan de tonijnspread en rol ze dan mooi strak op. Leg elke gevulde tortilla op de plank en snij ze met een vlijmscherp mes in de breedte in gelijke stukjes. Zet ze rechtop, garneer met wat gesnipperde lente ui en smullen maar.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

adeline43 avatar
adeline43 24-06-2014

lekker makkelijk voor de (wk) tv! Bedankt, groetjes Adeline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten