1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kaassouflé

Kaassouflé

  • Nederlands, Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-06-2014

Ingrediënten 1 personen


- 1 plakje bladerdeeg per persoon.
- kaas naar keuze in plakjes.
- een beetje paneermeel.
 


Verder heb je nodig


- een bakpan of frietuurpan zelf weten wat
- kaasschaaf
- diep broodbord voor paneermeel
 


Kaassouflé
Kaassouflé

Een kaassoufflé, zo simpel dat je het haast niet bedenkt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1: beleg de helft van het bladerdeeg met kaas
2: vouw de bladerdeeg dubbel
3: doe er een beetje water op een doop de souflé in het paneermeel.
4: bak ze in de bakpan tot ze bruin zijn of frituur ze.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van HelenaDouma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van HelenaDouma
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top