1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Tortilla's met Bosbessendip

Tortilla's met Bosbessendip

  • Mexicaans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-06-2014

Ingrediënten 4 personen


4 el suiker, 2 el kaneel, 2 Santa Maria Soft Tortillas gesneden in 8 driehoekjes, 250 gr mascarpone room, 125 gr poedersuiker, 1 el citroen, 1 kopje bosbessen, 200 g roomkaas, plantaardige frituurolie.



Tortilla's met Bosbessendip
Tortilla's met Bosbessendip

De tortilla's van Santa Maria zijn ook perfect geschikt voor desserts. Probeer deze zoete, krokante tortilla in een heerlijk romige bosbessendip.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de suiker met de kaneel in een kommetje. Snij de tortilla's in 8 gelijke stukken en frituur die lekker krokant. Bestrooi de gebakken tortilla's met de suiker/kaneelmengeling. Meng de roomkaas met de poedersuiker, citroensap, de bosbessen en een theelepelkaneel.

Serveertip

Crer heerlijke toetjes door bijvoorbeeld de tortilla's te combineren met chocolade, aardbei, banaan, vanille-ijs en een blaadje verse munt.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top