Hete marinade voor varkensvlees sates

  • Multi-cultureel, Saus/dressing
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 03-06-2014
  • Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

  • Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

  • Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

  • Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates

    Hete marinade voor varkensvlees sates


Vijf ingredienten en met weinig voorbereiding. Het smaak geheim zit in de combinatie van de complimenterende ingredienten.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen

1 kg varkensschouderlappen of varkenslappen, in blokjes gesneden

VOOR MARINADE
1/2 kop ketjap manis
1/2 kop tomatenketchup
1+1/2-2 t zout
1 t witte peper
2-4 e tabasco
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


1. Marineer het vlees voor 2-6 uren en rijgt blokjes vlees aan satestokjes.
2. Rooster op bbq tot gaar en krokant van buiten en sappig van binnen.

Bron

proeven en experimenteren

Serveertip


Deze marinade is ook geschikt voor spareribs.

Ik had dit met patat en salade van sla, komkommer, ui en tomaat.

Laatste reacties

Bourgonder avatar
Bourgonder 15-06-2014

Een heerlijke marinade! Eenvoudig maar erg doeltreffend. Zelf heb baconlappen gebruitk (tip!) en 2x zoveel tabasco ingedaan + nog wat gedroogde rode pepervlokken en stukken zoete ui (die ook op de vleespennen gingen).

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten