Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-06-2014
  • Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

    Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

    Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

Heerlijk zomers broodje en die hazelnoten passen er perfect bij!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Ciabatta
worst (naar keuze bv: chipolata, Merguez, ...)
balsamicoazijn
4 el ricotta
zout en peper
trostomaten
hazelnoten
olijfolie
basilicumblaadjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

1. Bak eerst de worsten uit op een pan.
2. Bestrijk de binnenkant van een in 4 gesneden ciabatta met balsamicoazijn.

Bereidingswijze

3. Smeer 4 el ricotta op de onderste helft. Bestrooi met zout en peper en garneer met basilicumblaadjes, schijfjes trostomaat, worst en hazelnoten.
4. Sluit het brood. Bestrijk met olijfolie. Verwarm 3 minuten onder de grill

Bron

www.carrefour.eu

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten