1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

  • Europees, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-06-2014

Ingrediënten 2 personen


Ciabatta
worst (naar keuze bv: chipolata, Merguez, ...)
balsamicoazijn
4 el ricotta
zout en peper
trostomaten
hazelnoten
olijfolie
basilicumblaadjes



Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten
Ciabatta panini met tomaat, ricotta en worst met hazelnoten

Heerlijk zomers broodje en die hazelnoten passen er perfect bij!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Bak eerst de worsten uit op een pan.
2. Bestrijk de binnenkant van een in 4 gesneden ciabatta met balsamicoazijn.

Bereidingswijze

3. Smeer 4 el ricotta op de onderste helft. Bestrooi met zout en peper en garneer met basilicumblaadjes, schijfjes trostomaat, worst en hazelnoten.
4. Sluit het brood. Bestrijk met olijfolie. Verwarm 3 minuten onder de grill

Bron

Www.carrefour.eu



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van TooDelicious


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van TooDelicious
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top