1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst

Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-06-2014

Ingrediënten 4 personen


500 gram grote garnalen gepeld
2 rode paprikas in stukjes
1 mango geschild en in plakken
1 theelepel cajunkruiden
1 theelepel gehakte peterselie
4 eetlepels Encona Indian Sweet Mango Chilli Sauce (te koop bij Jumbo)
beetje olijfolie
300 gram witte rijst
1 theelepel kurkuma
300 gram sperziebonen in stukjes gesneden


Verder heb je nodig


Platte pan of grillplaat


Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst
Gamba's en papillotte met mango, paprika en gele rijst

Dit recept wordt door TV-kok Caspar Burgi gemaakt op de COOX! De COOX is een kwalitatief hoogwaardig en trendy kooktoestel voor in de tuin, het park of op de camping. Je kunt er het hele jaar door buiten op grillen,wokken, bakken en stoven. De COOX brandt op hout dat je zelf sprokkelt of gewoon bij de doe-het-zelfwinkel koopt. Veel minder vervuilend dan briketten of houtskool. TV-kok Caspar Burgi is groot fan. De COOX is een geweldig product, maar vooral een met een verhaal. Dit kooktoestel kan namelijk miljoenen mensenlevens redden in arme landen en draagt bij aan de oplossing van het klimaatprobleem. Met de verkoop van elke COOX hier, steun je ook een gezin in ontwikkelingsland met een COOX. Kijk op http://http://ww.hier.nu/coox of bestel hem hier: http://http://www.bol.com/nl/p/coox-stove-hout-kooktoestel-oranje/9200000026455406

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem vier stukken bakpapier of aluminium folie. Meng de gepelde gamba's met de cajunkruiden en de peterselie, de olijfolie, de paprika, de mango en de Encona Indian Sweet Mango Chilli Sauce en laat even 15 minuten marineren. Verdeel deze massa over de vier stukken bakpapier en vouw goed dicht. Leg de papilllotes op een platte pan of grillplaat op de COOX en laat ze in 10 20 minuten gaar worden. Kook de rijst in ruim water met zout, de kurkuma en de stukken sperziebonen gaar, spoel af en serveer naast de gamba's.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top