Gehakt kebabs

  • Multi-cultureel,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-05-2014
  • Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

  • Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

  • Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

  • Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

    Gehakt kebabs

Een lekkere kebab met Arabische invloeden. Lekker met http://www.smulweb.nl/recepten/1411464/Tzatziki-yoghurt-komkommer-saus Tzatziki.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

500 g half om half gehakt
4 teentjes knoflook, fijn
1 kleine ui, geraspt
3 e verse bladpeterselie, fijn
1 t zout
1/4 t zwarte peper
1/4 t cayennepeper
1/4 t gemberpoeder
2 t korianderpoeder
1 t komijn
1/4 t kaneelpoeder
1/4 t piment

satestokjes voor geweekt in water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


1. Meng alle ingredienten door gehakt en laat voor 30 min. in koelkast staan.
2. Maak balletjes van gehakt en vorm elk balletjes tot ovale vorm om de punt van een spies.
3. Rooster kebabs aan alle kanten tot mooi van kleur en gaar, maar nog niet uitgedroogd.

Bron

proeven en experimenteren

Laatste reacties

alie2 avatar
alie2 22-05-2014

Heerlijk Deon. gr. Alie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten