Marokkaanse pannenkoek

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-05-2014

pannenkoek met kip en abrikozen uit de Marokkaanse keuken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g bloem
500 ml melk
2 eieren
250 g gare kipreepjes
2 abrikozen
1 bosuitje
snufje ras el hanout kruiden
wat koriander
citroenrasp van hele citroen
zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Maak een beslag van de bloem, melk en eieren.
2. Snij de abrikozen in reepjes. snij de bosui in ringen. snij de koriander en doe dit door het beslag samen met de ras el hanout en de koriander.
3. Eventueel met citroenrasp en peper en zout op smaak brengen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

BK avatar
BK

Doorsturen

Home Recepten