1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoeken
  4. Marokkaanse pannenkoeken
  5. Marokkaanse pannenkoek

Marokkaanse pannenkoek

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-05-2014

Ingrediënten 4 personen


250 g bloem
500 ml melk
2 eieren
250 g gare kipreepjes
2 abrikozen
1 bosuitje
snufje ras el hanout kruiden
wat koriander
citroenrasp van hele citroen
zout en peper



Pannenkoek met kip en abrikozen uit de Marokkaanse keuken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Maak een beslag van de bloem, melk en eieren.
2. Snij de abrikozen in reepjes. snij de bosui in ringen. snij de koriander en doe dit door het beslag samen met de ras el hanout en de koriander.
3. Eventueel met citroenrasp en peper en zout op smaak brengen.

Dit recept is te vinden in:



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top