Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Arabische keuken
  5. Viscurry

Viscurry

Door: maza

  • Arabisch, Hoofdgerecht
  • Geplaatst op 02-05-2014

Ingrediënten 4 personen


Maza Muhammara
500 gram tilapiafilet
250 gr cocktailgarnalen
2 uien
4 tenen knoflook geperst
1 eetlepel vers geraspte gember
1/2 liter slagroom


Viscurry
Viscurry

Viscurry voor 4 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vis in blokjes snijden, zouten en bakken, uit de pan halen. De uien in ringen snijden en bakken met knoflook en gember. Dan Maza Muhammara en slagroom toevoegen en weer opwarmen. Visblokjes en garnalen erbij en eventueel nog wat peper en zout. Nog even opwarmen.

Serveertip

Serveren met Basmati rijst



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top