1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Satehspiezen Van Braadworst

Satehspiezen Van Braadworst

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-06-1999

Ingrediënten 5 personen


10 braadworsten, 10 satehprikkers, 1 pot (A&P)satehsaus mild, boter/olie om in te braden, kerriepoeder, paprikapoeder, peper, zout.



Bedacht en gegeten op 4-6-1999

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in een braadpan(verhit de olie). Leg de braadworsten in de pan, strooi de kruiden over de worsten, keer de worsten en kruid de andere zijde. Braad ze aan beide zijden goudbruin, voeg een halve liter water toe en laat de worsten in ong. 30 minuten gaar worden, regelmatig even keren, deksel op de pan. laat de worsten wat afkoelen. bereid de satehsaus volgens de bereidingswijze op de verpakking. spies de worsten aan de prikkers, rol ze door de satehsaus. Laat de worsten even meeverwarmen. lekker bij nasi.

Serveertip

Aan de satehsaus van A&P zijn geen conserveer- en bindmiddelen toegevoegd, er kan een laagje olie op drijven, die verdwijnt door te roeren. BBQ tip: De worsten kunnen natuurlijk gegrilld worden, je moet dan de saus erovergieten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top