BOERENOMELET MET OUDE KAAS****

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-04-2014

Eenpans Boerenomelet.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=500 gram vastkokende aardappelen. = 2 el olijfolie,
=250 gram champignons = 350 gram
boerensoepgroenten, = 8 eieren
=5 plakken oude kaas, = 8 kleine zoetzure
augurken.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hapjespan

Voorbereiding

Schil de aardappelen:

Bereidingswijze

1.Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1cm
Verhit de olie in de hapjespan. Bak de
aardappelblokjes in 8 minuten op laag vuur gaar.Voeg
de champignons toe en bak 5 minuten mee. Doe de
soepgroenten erbij en bak nog 3 minuten.
2.Schenk de eieren over de groenten.Bak de omelet met
de deksel op de pan op laag vuur in 12 minuten gaar.
Bedek de bovenkant met de kaas en bak 6 minuten met
de deksel op de pan.
3.Serveer met de augurken. Lekker met grof bruin brood.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten