1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Gehakt
  5. Gehakt vol Verrassingen !!

Gehakt vol Verrassingen !!

  • Internationaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2014

Ingrediënten 4 personen


500 gram ongekruid gehakt
Kleine ui
Gemalen zee zout
Gemalen zwarte peper
1 Thee lepeltje gedroogde oregano
Beetje Tijm
2 teentjes geperste knoflook
8 zongedroogde tomaten uit de olie
16 groene of zwarte olijven
1 bolletje Mozzarella in kleine blokjes
Scheutje balsamicoazijn


Verder heb je nodig


Braadpan


Ingredienten mengen

Deze foto is gemaakt door Parel62

Deze foto is gemaakt door Parel62
Ingredienten

Deze foto is gemaakt door Parel62

Deze foto is gemaakt door Parel62
Heerlijk bordje eten !!

Deze foto is gemaakt door Parel62

Deze foto is gemaakt door Parel62
Gehakt, olijven, tomaatjes. ui en mozzarella, Mmmmmmmmm

Deze foto is gemaakt door Parel62

Deze foto is gemaakt door Parel62
Gehakt vol Verrassingen !!
Gehakt vol Verrassingen !!
Deze keer de ballen met Feta !!

Even in de vriezer en dan aanbakken !!

Even in de vriezer en dan aanbakken !!
Met feta en alles zeer fijn gesneden !!

Prima, bal en super lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!

Prima, bal en super lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!

Toen ik voor de paasdagen de varkenshaas-vol-verrassingen van Deon aan het voorbereiden was, had ik nog wat gehakt vulling overgehouden.

Mijn vrouw maakte er een gehaktstaaf van zodat we al direct even konden proeven of de vulling de juiste smaken had.
Samen proeven en we keken elkaar aan en zeiden WOW wat een lekkere sappige gehaktstaaf !
Zo gaan we de volgende keer ook onze gehaktballen of gehaktstaaf of burger maken.

Het verrassende is dat het " droge " van het paneermeel of beschuit is vervangen door het sappige van olijven, zongedroogde tomaatjes, ui en mozzarella.

Natuurlijk heb ik dit aan Deon verteld en zijn antwoordt was, "zet jij het maar op smulweb, jij bent de uitvinder ", hihihi

Deon super bedankt !!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten goed door elkaar en laat het een uurtje in koelkast staan zodat de aroma`s goed kunt vermengen.
Maak er daarna mooie gehaktstaafjes, burgers of balletjes van.

Persoonlijk doe ik ze daarna nog even in de vriezer zodat het aanbakken zonder problemen gaat.

Olie en of boter in de pan en ze mooi bruin en gaar bakken.!

Smullen !!

Serveertip

Indien je er kleine balletjes van maakt is het is ook een heerlijk hapje voor bij de borrel !

Geen sausjes erbij dan het balletje heeft alle smaken al !!

Bron

Deonart



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ger1958


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ger1958
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top