1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Coban Salatasi

Coban Salatasi

Door: Miras

  • Turks, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-04-2014

Ingrediënten 2 personen


2 Tomaten
1/2 komkommer
1 rode puntpaprika
2 groene peperoni's(niet te scherp)
2 Sjallotjes
1 rode ui
10 takjes bladpeterselie
4 el olijfolie
1el citroensap
zout
eventueel wat zwarte olijven
(naar wens granaatappelsiroop, hoort eigenlijk niet hierbij)


Verder heb je nodig


Schaal
groente mes

Coban Salatasi
Coban Salatasi

Turkse boerensalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle groentes in blokjes klein snijden. De dressing van olijfolie, citroensap en een snufje zout erover gieten. Versieren met wat zwarte olijfen. Heerlijk met vers gebakken Turks brood. Variant: deze salade is ook te varieren met blokjes feta kaas of de salade kan nog meer op smaak gebracht worden met granaatappelsiroop. Voor een pittige variatie is het mogelijk om de salade te bestrooien met wat chili vlokken.



Reacties (1)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top