Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

    Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

    Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

  • Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

    Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

    Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

  • Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

    Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

    Nog een superleuk Paasei met rauwe ham

Mmmm. Niet alleen vreselijk smulbaar, maar ook een hele leuke presentatie op je Paasontbijt. Snel te maken, het enige wat je nodig hebt zijn vier (of meer) creme brulee schaaltjes. Dat waren dus weer voldoende leuke ei ideetjes, de rest volgt volgens jaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 eieren (maat L)
8 plakken rauwe ham (Ardennerham of Schwarzwalder schinken van de Lidl)
4 sneetjes wit casinobrood
Olijfolie
Snufje zeezout
Snufje zwarte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Creme brulee bakjes.

Bereidingswijze

Neem 4 ovenvaste creme brulee schaaltjes en vet licht in met olijfolie. Bekleed elk vormpje met 2 plakjes rauwe ham zowel aan de rand als de bodem. Voorzichtig een ei stukslaan en in het midden van de vorm doen. Zorg dat de dooier niet stuk gaat. Ei bovenop kruiden met een snufje zout en peper. Heteluchtoven voorverwarmen op 180 graden, bakjes in het midden neerzetten en 10 minuten bakken. Casinobrood roosteren en diagonaal doorsnijden en warm met toast serveren. Rauwe ham is niet vet en erg lekker.

Serveertip

Met toast.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Fressnapf avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten