1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Saltimbocca
  5. Saltimbocca

Saltimbocca

Door: frija

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-06-1999

Ingrediënten 4 personen


4 dunne kalfsschnitzels a 75 gr* 4 plakken kaas(150 gr)* 4 plakken ham(200 gr)* 4 theel salie(blad)* 40 gr boter* extra boter voor botersaus*


Verder heb je nodig


Grill-apperatuur, messen, lepels, prikkers.


Heerlijk lunchgerecht van de grill.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De schnitzels goed platslaan, bestrooien met salie, beleggen met een plakje kaas, daarop een plak ham. De schnitzels oprollen, vaststeken, besprenkelen met gesmolten boter en op de hete grill in ca 7 min, aan beide zijden goudbruin roosteren. Af en toe bedruipen.

Serveertip

Serveren met stokbrood en frisse salade.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frija
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top