Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Wereldkeuken
  5. Amuse met paling

Amuse met paling

Door: bert051

  • Wereld Amuse
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-04-2014

Ingrediënten 12 personen



  • 200 gram roomkaas
  • 150 gram paling
  • 100 ml slagroom
  • 50 gram pijnboompitten, geroosterd
  • 4 blaadjes gelatine
  • dille
  • zout peper


Verder heb je nodig



  • amuselepels


Een heerlijke zachte smaak die de paling zeer goed tot zijn recht doet komen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd ca. 30 gram paling in kleine stukjes.Maak de rest van de paling heel fijn.Klop de slagroom.maak de pijnboompitjes heel fijn.Meng de kaas, paling, pijnboompitten, slagroom en zout en peper door elkaar.Leg de gelatine een paar minuten in koud water. Zet de gelatine 15 seconden in de magnetron en voeg dit toe aan het paling-roomkaas mengsel.Doe dit mengsel vervolgens in een spuitzak en spuit er prachtige amuses van.Leg er een stukje paling op en bestrooi met wat dille.

Bron

Http://www.ah.nl/



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bert051
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top