Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat

  • Italiaans, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat

    Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat

    Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat

Heerlijke en feestelijke versie van roerei en echt super lekker. Leuk met Pasen om variatie aan te brengen met eieren. Prima voor de paasbrunch want hier smullen kinderen ook van. Binnen 10 minuten klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
6 eieren
1 zakje mozzarella
2 tros tomaten
1 klein uitje
Klein scheutje olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

Eieren in een schaal doen en goed door elkaar klutsen. Ui snipperen, tomaten en mozzarella in blokjes hakken. Doe olie in de wok en alles in de pan doen. Door wokken tot de eieren gestold zijn en de mozzarella begint te lopen (smelten). Op smaak brengen met peper en zout en meteen warm serveren aan de keukentafel met een plakje komkommer.

Serveertip

Heerlijk op brood, met toast of met warme krokante ciabatta.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Fressnapf avatar

Doorsturen

Home Recepten