Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat
- Italiaans, Ontbijt
- 0-10 min.
Heerlijke en feestelijke versie van roerei en echt super lekker. Leuk met Pasen om variatie aan te brengen met eieren. Prima voor de paasbrunch want hier smullen kinderen ook van. Binnen 10 minuten klaar.
Ingrediënten 4 recipe.people
6 eieren1 zakje mozzarella
2 tros tomaten
1 klein uitje
Klein scheutje olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout
Benodigdheden
WokBereidingswijze
Eieren in een schaal doen en goed door elkaar klutsen. Ui snipperen, tomaten en mozzarella in blokjes hakken. Doe olie in de wok en alles in de pan doen. Door wokken tot de eieren gestold zijn en de mozzarella begint te lopen (smelten). Op smaak brengen met peper en zout en meteen warm serveren aan de keukentafel met een plakje komkommer.
Serveertip
Heerlijk op brood, met toast of met warme krokante ciabatta.