Krabkoekjes met dillemayonaise

  • Wereld, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Krabkoekjes met dillemayonaise

    Krabkoekjes met dillemayonaise

    Krabkoekjes met dillemayonaise

Zie recept ceviche van coquiles met tequila.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr licht kruimige aardappels, gekookt, geprakt en afgekoeld
3 bosuitjes, fijngesneden
1 theelpl dijonmosterd
1 eetlpl citroenrasp
1 eetlpl citroensap
12 naturel crackers, verkruimeld
500 gr gekookt krabvlees, liefst vers
1 ei, losgeroerd
3 eetlpls fijngesneden bladpeterselie + extra voor garnering
1 eetlpl fijngesneden dille
ollie om te bakken
limoenpartjes voor er bij
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* Meng de aardappel, bosui, mosterd, citroenrasp, citroensap, crackerkruim, krab, ei, 2 eetlpls peterselie en royaal zout en peper.
* Vorm hiervan 8 krabkoekjes en laat ze 15 minuten opstijven in de koelkast.
* Meng intussen in een kommetje de mayonaise met dille, de rest van de peterselie en wat zout en peper.
* Verhit in een grote koekenpan op middelhoog vuur een bodempje olie.
* Bak de krabkoekjes goudbruin en knapperig in 1-2 minuten per kant.
* Garneer met peterselie.
* Serveer met de limoenpartjes en de dillemayonaise.

Bron

Delicious

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jhcv avatar
jhcv

Doorsturen

Home Recepten