Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Door: Kikkoman

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2014

Ingrediënten 4 personen


500 g runderstoofvlees, in blokjes
0,5 l rode wijn
300 ml sojasaus
100 ml oestersaus
3 eetl Thaise vissaus
100 ml balsamicoazijn
2 eetl bruine suiker
1 theel five-spices poeder (Toko)


Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze
Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het rundvlees aan in een Braadpan met wat olijfolie en boter, blus dit af met de rode wijn, sojasaus, oestersaus, Thaise vissaus, balsamico, bruine suiker en het five-spices poeder. Leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 3 uur langzaam gaar worden.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top