1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Door: Kikkoman

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2014

Ingrediënten 4 personen


500 g runderstoofvlees, in blokjes
0,5 l rode wijn
300 ml sojasaus
100 ml oestersaus
3 eetl Thaise vissaus
100 ml balsamicoazijn
2 eetl bruine suiker
1 theel five-spices poeder (Toko)


Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze
Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Stoofpot van rundvlees op Oosterse wijze

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het rundvlees aan in een braadpan met wat olijfolie en boter, blus dit af met de rode wijn, sojasaus, oestersaus, Thaise vissaus, balsamico, bruine suiker en het five-spices poeder. Leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 3 uur langzaam gaar worden.

Tags,



Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top