1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Soja
  6. Gegrilde entrecote gevuld met paddenstoelen en soja omwikke

Gegrilde entrecote gevuld met paddenstoelen en soja omwikke

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2014

Ingrediënten 4 personen


4 entrecotes
50 g champignons, fijngehakt
50 g oesterzwammen
8 plakjes ontbijtspek
2 eetl sojasaus
1 sjalotje, fijngehakt



Gegrilde entrecote gevuld met paddenstoelen en soja omwikke
Gegrilde entrecote gevuld met  paddenstoelen en soja omwikke

Gegrilde entrecote gevuld met paddenstoelen en soja omwikkeld met ontbijtspek.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de entrecote overdwars in. Pas op dat u de entrecote niet doormidden snijdt. Intussen bakt u de paddenstoelen samen met de sjalot totdat al het vocht is verdampt. Voeg de sojasaus toe en bak nog twee minuten door. Vul de entrecotes met het paddenstoelenmengsel en wikkel het spek om de entrecotes heen zodat het mengsel er niet uit kan vallen. Bak de entrecotes mooi goudbruin in de pan. Laat ze gedurende tien minuten doorgaren in een oven van 160C.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top