1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Soja
  6. Champignons gevuld met chorizo, peterselie, sjalotjes en soja

Champignons gevuld met chorizo, peterselie, sjalotjes en soja

  • Japans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2014

Ingrediënten 4 personen


8 grote champignons
100 g chorizo, in blokjes
2 eetl peterselie, fijngehakt
2 sjalotjes, gesnipperd
4 eetl sojasaus
50 g oude kaas, geraspt



Champignons gevuld met chorizo, peterselie, sjalotjes en soja
Champignons gevuld met chorizo, peterselie, sjalotjes en soja

Champignons gevuld met chorizo, peterselie, sjalotjes en soja, gegratineerd met oude kaas.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Boen de champignons schoon. Snijd de steeltjes uit de hoedjes, hak de steeltjes fijn en bak ze samen met de chorizo, peterselie en de sjalotjes gedurende ca.10 minuten, tot al het vocht is verdampt. Vul de champignonhoedjes met het mengsel, strooi er de kaas overheen en als laatste de sojasaus. Plaats de champignons in een oven van 200C en bak ze gedurende 15 minuten tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten. Serveer warm met stokbrood.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top