Lichtgerookte eendenborst met in soja gemarineerde komkommer

  • Japans, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Lichtgerookte eendenborst met in soja gemarineerde komkommerlinten en koriander.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g dun gesneden eendenborst (poelier)
komkommer
3 eetl sojasaus
koriander
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de komkommer in de lengte in dunne plakken met een kaasschaaf. Schenk hierover de sojasaus en laat dit ongeveer een half uur intrekken. Verdeel intussen de eendenborst over vier borden. Leg er de uitgelekte komkommerlinten op een speelse manier bovenop. Strooi als laatste de koriander eroverheen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Kikkoman avatar
Kikkoman

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten