Salade van Coppa di Parma, soja en tapenade van ei, bieslook

  • Japans, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2014

Salade van Coppa di Parma, soja en een tapenade van ei, bieslook en cre frahe

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g Coppa di Parma, dun gesneden
100 g gemengde sla
4 eetl sojasaus
4 eetl olijfolie
2 hardgekookte eieren, fijngehakt
bosje bieslook in kleine ringetjes
3 eetlepels cre frahe
zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de sla over vier borden, schenk hierover per bord 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel olijfolie. Verdeel vervolgens de ham over de borden. Meng het ei met de bieslook, cre frahe en peper en zout naar smaak. Leg vijf kleine hoopjes tapenade per bord op de Coppa di Parma. Garneer eventueel met wat achtergehouden bieslook.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten