1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Broccoli
  6. Tortilla's Gevuld Met Broccoli En Pecorino

Tortilla's Gevuld Met Broccoli En Pecorino

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-06-1999

Ingrediënten 2 personen


400 gram broccoli
zout en peper
1 eetl. olijfolie
3 eetl. pijnboompitten
4 zachte tortillas
100 gram pecorino, grofgeraspt (italiaanse schapenkaas)
100 gram geraspte pizzakaas (zakje)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Broccoli in roosjes verdelen, stelen schillen en in plakjes snijden. Broccoli in 4 minuten beetgar koken met zout. Afspoelen onder koud water en laten uitlekken. in koekepan olijfolie verhitten en pijnboompitten al omscheppend bakken 3 minuten. uit de pan op bord scheppen en met weinig zout bestrooien. tortillas beleggen met broccoli. pecorino en pitten erover verdelen. tortillas dubbelvouwen en in ovenschaal schikken, pizzakaas erover strooien en in 15-20 minuten laten gratineren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top