1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Gukan Maki

Gukan Maki

  • Japans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-03-2014

Ingrediënten 6 personen


6 x 15 g gekookte sushi-rijst
5 plakjes gerookte zalm
6 x 5 g kaviaar
6 x 3 dunne plakjes komkommer
6 x 3 g roomkaas

Om te dippen:
Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus



Gukan Maki
Gukan Maki

Gukan Maki.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vorm voor elke sushi met uw vingers en handpalm een cilinder van circa 15 g sushi-rijst. Verpak de sushi in een plakje gerookte zalm en verdeel een beetje roomkaas over de bovenzijde. Garneer met komkommer en kaviaar.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top