Heerlijke eiersalade met bieslook

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Heerlijke eiersalade met bieslook

    Heerlijke eiersalade met bieslook

    Heerlijke eiersalade met bieslook

Niet alleen lekker op brood, maar ook op toast bij een aperitief. Ook de kleintjes smullen hiervan. Leuk idee voor de Pasen bij de paasbrunch. Dit is voldoende voor 4 porties danwel 2x2 royaal belegde boterhammen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
7 kleine eieren
2 el magere yoghurt
1 el halvanaise
2 tl mosterd
Bosje verse bieslook
Snufje peper
Snufje zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Schaal, bakje met deksel

Bereidingswijze

Kook de eieren hard in 8 minuten, pel en snijd ze in plakjes. Plakjes ei fijn hakken in blokjes en bieslook fijnhakken. Yoghurt, halvanaise, mosterd mengen. Ei en 80 procent van de bieslook erdoorheen mengen. Als het nog te dik is eventueel nog een beetje yoghurt toevoegen. Proeven en op smaak brengen met peper en zout. In afgesloten bakje in de koelkast zetten (2 dagen houdbaar) of gelijk gebruiken en de rest van de verse bieslook eroverheen strooien.

Serveertip

Lekker op brood of op toast.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Fressnapf avatar

Doorsturen

Home Recepten