Heerlijke eiersalade met bieslook
- Internationaal, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Niet alleen lekker op brood, maar ook op toast bij een aperitief. Ook de kleintjes smullen hiervan. Leuk idee voor de Pasen bij de paasbrunch. Dit is voldoende voor 4 porties danwel 2x2 royaal belegde boterhammen.
Ingrediënten 4 recipe.people
7 kleine eieren2 el magere yoghurt
1 el halvanaise
2 tl mosterd
Bosje verse bieslook
Snufje peper
Snufje zout
Benodigdheden
Schaal, bakje met dekselBereidingswijze
Kook de eieren hard in 8 minuten, pel en snijd ze in plakjes. Plakjes ei fijn hakken in blokjes en bieslook fijnhakken. Yoghurt, halvanaise, mosterd mengen. Ei en 80 procent van de bieslook erdoorheen mengen. Als het nog te dik is eventueel nog een beetje yoghurt toevoegen. Proeven en op smaak brengen met peper en zout. In afgesloten bakje in de koelkast zetten (2 dagen houdbaar) of gelijk gebruiken en de rest van de verse bieslook eroverheen strooien.
Serveertip
Lekker op brood of op toast.