Thaise kip-aspergecurry

  • Thais,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2014
  • Thaise kip-aspergecurry

    Thaise kip-aspergecurry

    Thaise kip-aspergecurry

Snel en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
2 eetl.zonnebloemolie,700 gr.kipfiletblokjes,1 grote geh.ui,2 geh.knoflooktenen,in vieren gesneden citroengrasstengel,4 eetl.
Thaise groene currypasta,300 ml.kokosmelk,250 ml.kippenbouillon,
2 eetl.groene peperkorrels,2 citroenbladen,bos groene asperges,
vissaus,gestoomde rijst,limoenpartjes en koreander ernaast.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Rijst koken,kipfilet in blokjes snijden,ui en knoflook hakken.

Bereidingswijze

De olie verhittenen de blokjes in gedeeltes goudbruin bakken en uit
de wok nemen.
De olie weer verhitten en ui,knoflook en citroengras 1 min.roer-bakken.Pasta toevoegen en 1 min.meebakken.
De kip toevoegen en opvullen met kokosmelk,bouillon,peperkorrels
en citroenblaadjes.
2 min.laten gaan en kruiden met vissaus.Serveren met rijst,limoenpartjes en koreander

Bron

Buitenlands koken voor dummy's

Serveertip

Ik drink er een koud biertje bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten