1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Lasagna
  6. lasagna

lasagna

Door: hallootje78

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-03-2014

Ingrediënten 4 personen


500 gr rundergehakt
1 winterpeen
1 venkel
1/2 uien
enentueel 1 rode peper
2 teentjes knoflook
verse lasagna bladeren
gedroogde italiaanse kruiden 1 eetlepel/zonder zout
1 theelepel komijn
1 pak tomaten blokjes
1 pak tomaten frito
zout/peper
1 potje creme fraiche
geraspte kaas


Verder heb je nodig


Braadpan
ovenschtel
mes


De lekkerste italiaanse lasagna

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Venkel schoonmaken en koken
winterpeen zeer fijn snijden
ui fijn snijden
knoflook persen

Bereidingswijze

Venkel koken, tot het echt zacht is, dan even af laten koelen, fijngesneden winterpeen met olie en ui en knoflook en pepertje bakken/stoven ongeveer 5 min, kruiden erin en dan de venkel, ook 5 min stoven, dan het gehakt erbij,even bruin bakken en dan de tomaten blokjes met de tomaten frito erbij doen en beetje zout en peper, ongeveer 45 min op zacht vuur laten stoven, af en toe omroeren, dan de lasagna vullen, eerst laagje gehakt mengsel dan bladeren, weer een laagje gehakt daar boven op de creme fraiche, dan weer bladeren, weer gehakt laagje, en dan daar boven op geraspte kaas, ongeveer 30 min op 200 graden in de oven.

Serveertip

Kan er een groene salade bij serveren



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hallootje78
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top