1. Home
  2. Recepten
  3. STROOPWAFELMUFFINS

STROOPWAFELMUFFINS

  •  , Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2014

Ingrediënten 12 personen


- 4 stroopwafels
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 theel. bakpoeder
- 1 theel. kaneel
- 150 gram rietsuiker
- 50 gram gesmolten roomboter
- 1 dl. karnemelk
- 1 groot ei


Verder heb je nodig


Oven
muffinvorm
cakevormpjes

STROOPWAFELMUFFINS
STROOPWAFELMUFFINS

Snel te maken en errrruggg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht 160 graden)
Zet de papiereen muffinvormpjes in de muffinvorm
Snijd de stroopwafel in kleine stukjes

Bereidingswijze

- Meng in 1 kom de droge ingredienten: meel, suiker, kaneel, bakpoeder.
- Meng in een andere kom de natte ingredienten: karnemelk, ei en gesmolten boter.
- Roer met een houten lepel alles door elkaar en voeg de helft van de stroopwafelkruimels toe.
- schep het beslag (dit gaat heel makkelijk met een ijsbolletjesknijper) in de muffinvormpjes.
- leg bovenop de rest van de stroopwafelkruimels.
- Bak in de oven voor 20 minuten

Serveertip

Een toef verse slagroom met stroopwafelkruimels erbovenop



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Christa_Beldman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Christa_Beldman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top