Boerenkoolstamppot met satesaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-02-2014
  • Boerenkoolstamppot met satesaus

    Boerenkoolstamppot met satesaus

    Boerenkoolstamppot met satesaus

Sate door de boerenkool geeft makkelijk een verukkelijke smaak!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

1 kg kruimige aardappels
1.5 kg boerenkool (struik) (500 g diepvries)
1 ui
1 el vloeibare margarine
1 dl melk
200 g sataus
1 Unox extra magere rookworst 275 g
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze met de boerenkool en een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Volg voor diepvriesboerenkool de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de gesnipperde ui aan in de margarine. Bereid intussen de rookworst en de sataus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappels en boerenkool af en stamp ze fijn met de melk, de ui en peper en zout naar smaak.
Schep de stamppot op de borden. Geef de rookworst en sataus er apart bij.

Bron

www.unox.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten