Spitskoolstamppot met Ketjap Manis

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Spitskoolstamppot met Ketjap Manis

    Spitskoolstamppot met Ketjap Manis

    Spitskoolstamppot met Ketjap Manis

Heerlijke stamppot om eens uit te proberen!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 kg kruimige aardappels
400 g spitskool
150 g ui
3 el vloeibare margarine
1 dl melk
30 g fijne mosterd
50 g ketjap manis
1 Unox Gelderse Rookworst (375 g)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 692,19 kcal
Koolhydraten 64,51 g
Eiwitten 23,94 g
Vetten 35,58 g

Bereidingswijze

Snijd de spitskool fijn. Pel en snipper de ui. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Fruit de ui in de margarine aan. Voeg de spitskool toe en stoof deze met de ui gaar.
Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de melk, de spitskool, de ketjap, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Snijd de rookworst in dikke plakken. Verdeel de stamppot over de borden en serveer de plakken rookworst erbij.

Bron

www.unox.nl

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Cobylandgraaf avatar

Doorsturen

Home Recepten