KAMMA-KREEF

  • Afrikaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-02-2014

(6-8 PORSIES)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1,5 kg stokvis1 liter water25 ml asyn 5 ml soutknippie peperSous:1 k mayonnaise125 ml tamatiesous5 ml worcestersous5 ml brandewyn1 ui, gerasperpaar druppels tobascosousknippie soutkwart t AromatGarnering:Slaaiblare, gekapte pietersielie, suurlemoenskyfies
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook vis in groot kastrol met water, asyn, sout en peper tot gaar, maar nie pap. Dreineer, verwyder vel en grate en vlok vis. Laat afkoel. Meng bestanddele virsousen verkoel. Voeg by vis en meng liggies. Skep op slaaiblare en garneer met pietersielie en suurlemoenskyfies.

Bron

Knuppeldik

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten