1. Home
  2. Recepten
  3. Taart
  4. Witte chocolade taart

Witte chocolade taart

  •  , Banket
  • Geplaatst op 16-02-2014

Ingrediënten 1 personen


Koekkruimels
Gesmolten boter
Mascarpone
Zure room
Slagroom
voor de coulis:
6 passievruchten
1 sinaasappel
kerrie
1 blaadje gelantine



Koude taart van o.a. witte chocolade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Koekkruimels in de blender
Boter niet te heet....gesmolten.
Boter en koekkruimels stevig mengen.
In een vorm spreiden zonder bodem, met vetvrij papier eronder.
1 1/2 uur in de koelkast.
De mascarpone los en luchtig roeren.
De zure room erdoor roeren
Slagroom kloppen met suiker en voorzichtig door de massa spatelen.
Au bain marie gesmolten witte chocolade zachtjes erdoor roeren.
De massa over de koekkruimels uitspreiden en de vorm weer 1 1/2 uur in de koelkast.
Ondertussen de coulis maken.

Bron

TV chef programma



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henkhaarhuis


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henkhaarhuis
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top