Aziatische gehaktballetjes (paleo)

  • Geplaatst op 13-02-2014

Paleo

Deel dit recept

Ingrediënten 9 personen
8 middelgrote verse shiitake paddestoelen, gehakt
1 middelgrote sjalot, fijngehakt
cup fijngesneden zoete aardappel
2 eetlepels gehakte koriander
900 gramgehakt
1 eetlepel Paleo-vriendelijke vissaus
2 eetlepels tomatenpuree
Kosher zout
Vers gemalen zwarte peper
2 eetlepels kokosolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en verwarm de oven voor op190 C. In de tussentijd, hakt de champignons, sjalot, zoete aardappel en koriander fijn endoe alles in een grote kom.Voeg het gehakt, de vissaus en tomatenpuree en kruid met zout en peper toe.Grondige ingrediten door elkaar kneden.Smelt de kokosolie, en borstel het opde metfolie beklede bakplaat.Gebruik je handen omdrie dozijn gehaktballen te draaien, en schik ze op de bakplaat. Elke gehaktbal moet ongeveer4 cm in diameter zijn.Bak 15 tot 20 minuten, draaien de baktussentijds om voor een gelijkmatige bereiding.Serveer onmiddellijk, of doe in een luchtdichte container in de koelkast voor maximaal drie dagen.Jezult blij zijn maandag dat jeze op zondag hebt gebakken!

Bron

http://nomnompaleo.com/post/39832097367/whole30-day-6-asian-meatballs

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten