1. Home
  2. Recepten
  3. witlof met makreel

witlof met makreel

Door: ingrid96

  •  , Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-02-2014

Ingrediënten 4 personen


500 gr makreel filets
800 gr witlof
2 el olijfolie
200 ml slagroom
125 gr geraspte kaas ( ik gebruik belegen)
2 tl gedroogde provencaalse kruiden


Verder heb je nodig


Koekepan
ovenschaal inhoud 2 liter


Lekker eens een andere manier van makreel,
de kinderen hier zijn er gek op.

Ontdek meer:

Voorbereiding


Bereidingswijze

Over voorverwarmen op 200 graden

halveer de witlof in de lengte
verhit de koekepan met olijfolie, bak de witlof hierin beetgaar ongeveer 8 minuten
witlof op de bolle kant in de ingevette overschaal
makreelfilets op de witlof en bestrooi ze met zout en peper naar smaak.
slagroom met de kaas en de kruiden mengen en over de makreel uitschenken
bak de schotel in 20 tot 25 minuten goudbruin en gaar

Serveertip

Lekker met gebakken aardappelen

Bron

Vis culinair



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingrid96
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top